superior

EmpresesFormacióTransport

Uber desafia a Barcelona i començarà a operar en breu

Després de marxar de la ciutat de Barcelona fa tres anys, la plataforma Uber tornarà a oferir els seus serveis de conductor en poques setmanes. Ja està realitzant cursos de formació per als xofers professionals que s’integraran en la seva aplicació tecnològica.

La tornada de la companyia sona a desafiament a les autoritats i al sector del taxi barceloní que recentment van arribar a un acord per regular el sector i que en principi suposava un fre a l’oferta de lloguer de vehicles amb conductor (VTC). La multinacional nord-americana aterra de nou però aquesta vegada contractant amb empreses que ja compten amb llicències VTC.

Els detalls dels moviments de l’empresa a Barcelona els ha revelat Vozpópuli, que a més assegura que en els cursos de formació que ha iniciat Uber “els informa de les normes de comportament, de com han d’actuar davant la clientela i com aniran els seus guanys – seran empleats amb un sou fix més obtenció de bonus- ”

Un portaveu d’Uber no ha volgut posar data al llançament del servei a Barcelona, ​​encara que és coneguda la seva intenció és tornar a la ciutat. Fonts no contrastades daten l’inici en dues o tres setmanes i amb una flota d’uns 150 vehicles que operarien 24h al dia en torns de 12 hores per xofer.

Articles relacionats

Back to top button