superior

DestinacionsTransport

Tarragona batrà el seu rècord de creuers també aquest 2018

Just comença l’any i ja se sap que el port de Tarragona creixerà un 56% el seu nombre de creueristes i repetirà èxit després d’un 2017 que va ser de rècord.

El port preveu arribar als 55 creuers durant el 2018, el que suposa gairebé un increment del 50% i, passar dels 51.000 passatgers als 80.000.

Tarragona vol mantenir aquesta activitat creuerista que ha despertat al port i que té un impacte econòmic al territori de 3,9 milions d’euros.

El factor principal d’aquest ascens es deu a la companyia Costa Cruceros que fa un any va triar el port tarragoní com a base i que aporta el 60% dels creueristes. En aquesta nova temporada canviarà l’embarcació que feia escala pel Costa Victòria, que compta amb més capacitat, amb 2.300 places.

Fa cinc anys, el Port de Tarragona, al costat d’empresaris i patronats de turisme del territori, van iniciar una aposta per la captació del segment de creuers cap a la Costa Daurada. Aquell any a penes comptaven amb 2.000 passatgers. En aquesta tasca ha tingut un paper destacat PortAventura, com a oferta dinamitzadora per atreure visitants, que s’ha sumat als atractius culturals de Patrimoni de la Humanitat de la pròpia ciutat.

Amb aquests resultats Tarragona ha superat a Palamós i és el segon port català de creuers després de Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button