superior

AAVV i TTOODestinacions

L’emissor català es recupera aquest estiu

El nombre de reserves dels catalans ha augmentat de manera significativa respecte a l’any passat. Els catalans viatjaran un 7% més aquest estiu

Segons una enquesta de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) entre els seus associats es constata una millora en l’emissor català d’entre un 5% i un 10% gràcies a les reserves d’última hora. A més des d’ACAVE afirmen que existeix “un canvi de tendència respecte a anys anteriors: la majoria dels catalans han planificat el seu viatge amb una antelació d’entre 1 i 3 mesos i s’han decantat sobretot per destinacions de llarga distància”.

En els últims anys l’elecció es decantava per destinacions nacionals atenent a qüestions de pressupost. El preu segueix sent un factor important per escollir una destinació però aquest estiu un 80% dels catalans que viatjaran ho faran a destinacions de fora d’Espanya.

Les eleccions han estat: Croàcia i Turquia com a destinacions de mitja distància; Àfrica (Bostwana i Maurici), Sud-amèrica (Carib i Mèxic)  Estats Units i Àsia (Indonèsia i Tailàndia) en llarga distància, i les destinacions de platja en els viatges nacionals (Canàries, Balears i Andalusia).

Per la seva banda, la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) estima un increment de vendes de les agències superiors al 12% per a aquest estiu.

Articles relacionats

Back to top button