superior

Fires i Congressos

Els viatges de negoci no es recuperaran aquest any

El turisme MICE se situarà el 2022 en el 66% respecte als nivells prepandèmia. Només es recuperaran dos terços dels viatges de negocis que hi havia previs a la Covid.

El Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC) pronostica per a aquest any una reactivació moderada del MICE. La recuperació serà molt més lenta que la dels viatges de vacances i de lleure. Els destins que tindran millor comportament i els primers a sortir de la crisi seran Àsia Pacífic i Orient Mitjà. Les dades de WTTC ja detecten que en aquestes regions la despesa s’ha incrementat un 40% respecte al 2020.

La despesa global en viatges de congressos, esdeveniments, incentius i empresa augmentarà un 34% el 2022, que se sumarà al 26% d’increment que s’ha produït aquest any.

La pandèmia ha incorporat canvis al comportament dels viatges corporatius. La tendència al teletreball, la substitució de les fires presencials per modalitats híbrides són una realitat i encara és aviat per calcular en quina mesura afectarà el sector MICE en el futur.

Articles relacionats

Back to top button