superior

Lloret de Mar

Lloret de Mar, plató per a rodatges

Un total de dotze rodatges és la xifra presentada pel Lloret Film Office per aquest primer semestre del 2011. Entre les produccions audiovisuals destaca el rodatge de tres setmanes de la pel•lícula The Pelayo’s així com el rodatge de diferents espots publicitaris de marques reconegudes com Activia, Movistar o la cadena de productes refrigerats La Sirena.

Entre les localitzacions més demanades al municipi es troben les platges –especialment cala Boadella, que es manté com a escenari “estrella”, seguida de cala Canyelles i la platja de Santa Cristina–. Les productores valoren el seu aspecte verge i la seva bona accessibilitat per dur a terme els rodatges.

Aquest any també hi ha hagut un augment de demanda de localitzacions privades com el Gran Casino Costa Brava i diferents hotels i establiments d’oci nocturn.

En relació amb l’any anterior, en les dades es reflecteix una recuperació del mercat audiovisual i s’han augmentat un 20% els rodatges a Lloret de Mar. Així mateix, també es constata una repetició de productores que ja tenen el municipi dins de les seves localitzacions habituals, sobretot en la categoria de platges.

Quant a les sessions fotogràfiques, destaquen els Jardins de Santa Clotilde, que novament han estat escenari per al catàleg de temporada de Pronovias i d’altres catàlegs de moda de primavera./ Noticia emesa per Lloret Turisme

Back to top button