superior

AAVV i TTOO

Agències de viatges i allotjaments, pendents de les contractacions ‘last minute’

La temporada d’estiu es pot considerar positiva. Tot i que el sector explica que encara no s’han recuperat les dades del 2019 sí que les ocupacions són bones. Els preus també s’han recuperat, quelcom que preocupava l’empresariat a l’inici de la campanya.

Algunes destinacions de costa i d’interior han vorejat el 100% però com ja passava abans de la pandèmia la tendència a la reserva d’última hora ha augmentat. Les agències de viatge i els hotelers confien en les contractacions d’últim minut per completar uns bons resultats al tram final d’agost i durant el mes de setembre.

En alguns casos, per atraure clients nacionals es plantegen ofertes d’entre el 20% i el 30% per impulsar les reserves. És cert que l’hàbit de reservar amb poc temps ja era tendència, però aquest any s’hi ha afegit un factor nou. El sector vol animar un col·lectiu d’indecisos que per les males perspectives de l’economia no acaben de llançar-se a la contractació.

Així que no es tracta de buscar els endarrerits sinó també un comprador que per impuls prengui una decisió atret per un descompte atractiu.

Articles relacionats

Back to top button