Transport

Heathrow pren mesures dràstiques

Durant més de dos mesos limita el nombre de sortides per posar ordre a l´aeroport

El principal aeroport del Regne Unit i un dels més importants del món han hagut d’aplicar una decisió sense precedents.

Fins a finals d’octubre, Heathrow limita a 100.000 el nombre de sortides diàries per ajustar la capacitat de l’aeroport que s’ha vist superada i col·lapsada amb imatges de caos a la instal·lació. Les companyies estan obligades a suspendre la venda de bitllets per satisfer la reducció que exigeix ​​l’aeroport.

Les companyies aèries estan encaixant la mesura de forma diversa. Encara tenen viatgers amb vols cancel·lats en espera d’ubicació i per tant són prioritaris davant de les noves reserves. En aquest sentit, British Airways ja ha deixat de vendre nous bitllets per un període, principalment per a trajectes de curta distància, encara que no descarta també aplicar la suspensió de venda a vols de llarg recorregut i transoceànics com Nova York.

El caos que pateix l’aeroport Heathrow ha estat un escàndol majúscul per al país. Cancel·lacions, retards, acumulació d’equipatges no embarcats, cues interminables… una imatge que Londres no es podia permetre, però que ja li ha impactat de ple.

Una de les conseqüències de la reducció de sortides és l’encariment dels nous bitllets. Els passatgers han de valorar nous aeroports de sortida i diferents companyies si volen mantenir els seus plans de viatge.

Articles relacionats

Back to top button