superior

Empreses

Disney aposta per la venda en línia i tancarà botigues físiques

The Walt Disney Co vol traslladar les compres a l’entorn electrònic per desprendre’s de les seves botigues físiques. Per al subcontinent nord-americà ha decidit tancar al menys 60 botigues Disney ubicades en EE. UU. i Canadà durant aquest any, fet que suposa un terç dels establiments actuals.

Els seguidors de Disney compten amb unes 300 botigues a tot el món, però la pandèmia de coronavirus ha canviat el comportament en les compres i també del negoci de Disney. L’últim trimestre del l’any passat els ingressos de la companyia van caure un 22%.

Disney incorporarà nous productes en el comerç via Internet. Per crear una experiència de productes únics i d’alta qualitat seran diferents als que es poden trobar a les botigues físiques. Estaran adaptats a una demanda adulta com roba, productes de la llar i productes col·leccionables amb edicions especials lligades a personatges, pel·lícules i sèries de la megacorporació Disney.

El tancament de comerços no afectarà a les botigues que es troben a l’interior dels seus parcs temàtics. En els Parcs Disney hi ha fins a 600 botigues que seguiran amb normalitat.

Articles relacionats

Back to top button