superior

abajo

AllotjamentDestinacionsEmpreses

Neix l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona (AHPT)

Fins ara l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona (AEHT), una entitat amb una quarantena d’anys d’història, ha anat creant associacions locals i comarcals. Així hi havia l’AEH Terres de l’Ebre, AEH Salou, AEH Tarragona Ciutat, etc. Però la necessitat de treballar en comú per estructurar millor la força sectorial de l’hostaleria de tota la província de Tarragona ha portat a la creació de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona (AHPT).

La nova entitat vol aglutinar tot el sector, de manera que no treballi només per les destinacions de sol i platja. Per això hi ha més de 130 hotels i allotjaments turístics, des d’hotels urbans fins a hostals familiars i des de la costa fins a l’interior, tots ells associats a l’AEHT. D’aquesta manera tot el territori hi serà present, des del Baix Penedès fins a les Terres de l’Ebre.

L’acte de presentació va tenir lloc a l’Amfiteatre de Tarragona i va comptar amb la presència de Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que va saludar la nova associació dient que “la imatge d’avui és molt potent i això vol dir que és una associació que neix amb la voluntat d’aglutinar el màxim d’hotelers i hoteleres”.

Per la seva banda, Francesc Pintado, president de l’AEHT va remarcar que “tenim deures pendents: estructurar el braç hoteler”.

La junta de la nova associació, ha quedat formada pels representants de 20 dels hotels més representatius de la diversitat del territori. El primer president de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona és Magí Mallorquí, de l’hotel Class Valls, que en el seu parlament va dir que “creiem que com a associació tenim l’obligació de donar veu al sector, i fer-ho de forma unificada i plural. Feia falta veure’ns, interactuar i posar en comú necessitats i sensibilitats. Feia falta unir i estructurar la vessant hotelera de l’associació per enfortir-la i per no perdre oportunitats”.

Els objectius de l’associació són la representació (per trencar la idea de ser una destinació només de sol i platja); interlocució, (per ser portaveus de referència perquè el hotelers coneixen bé la realitat de tota la província) i formació (per professionalitzar encara més el sector).

Articles relacionats

Back to top button