Empreses

El parc del terror Horrorland no supera la crisi

Després de tres anys en funcionament, Horrorland, el parc temàtic dedicat al terror ubicat a l’antiga central de Cercs, ha anunciat que tanca les portes. La crisi ha passat factura a aquest projecte que havia tingut molt bona acollida per la seva innovadora fórmula d’entreteniment temàtic.

La crisi del coronavirus ha posat al límit la viabilitat econòmica de la iniciativa. Després de realitzar importants inversions en el 2020 la instal·lació no va poder obrir la passada tardor coincidint amb l’inici de la temporada a l’octubre. Segons informacions periodístiques, els promotors estarien oberts a portar el seu projecte a una altra ubicació de Catalunya o de l’Estat si troben el suport d’alguna administració.

Horrorland ha estat un exemple del que es coneix com a gamificació. L’empresa va saber treure profit d’un espai com la central tèrmica de Cercs a la comarca del Berguedà i atreure visitants del territori nacional i internacional. Un exemple de l’èxit de les seves atraccions és que per a la temporada 2020 tenien totes les entrades venudes i pel tancament forçós es van veure obligats a tornar els imports.

Es tracta de l’únic parc d’aquestes característiques al sud d’Europa. Horrorland ha acumulat diferents reconeixements internacionals, destacant el premi a la millor experiència de terror a Europa l’any 2019. L’empresa diu que ha generat 170 llocs de treball durant els dos anys que ha estat en funcionament a la comarca barcelonina del Berguedà.

Articles relacionats

Back to top button