superior

Reportatges

Jordi Blanch, de nou en la llista dels “150 Profesionales + Influyentes” del sector de la consultora Sergestur

El Director Institucional de Comunicatur.info és ja un clàssic d’aquesta llista que arriba a la seva cinquena edició

La consultora canària SERGESTUR (Servicios de Gestión Turística), especialitzada en gestió i reposicionament d’actius immobiliaris turístics, acaba de publicar la cinquena edició de “Els 150+”, o cosa que és el mateix, “Los 150 Profesionales + Influyentes en el sector turístico en España”.

Jordi Blanch Capellades

La consultora explica que el llistat es realitza amb criteris de total independència i buscant les persones que són líders en diverses àrees del sector. Els criteris del llistat se sustenten principalment pel coneixement, l’experiència, la comunicació, el grau d’acceptació social i professional en la comunitat turística del país, la notorietat positiva  per innovació en processos, tecnologia, el desenvolupament de noves gestions, l’ètica i la responsabilitat social i personal, al costat d’una molt bona reputació en el sector. El valor humà és fonamental per a ser tingut en compte durant el procés de selecció.

Com en anys anteriors, un comitè de 150+, integrat per professionals de prestigi són els encarregats de decidir els candidats després d’un primer llistat més extens. No obstant això, Sergestur afegeix sempre que “l’elecció dels integrants de la llista sempre serà incompleta i, per definició, imperfecta”.

Entre les novetats d’enguany, podem citar que hi ha un major percentatge de dones en càrrecs de responsabilitat, la incorporació de professionals joves de tots dos sexes i un equilibri representatius vinculat a la importància absoluta de les principals regions turístiques espanyoles, segons les dades d’Exceltur-Impactur i l’INE.

Podeu veure el llistat 2024 AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button