superior

AAVV i TTOO

HomeExchange es dispara a Espanya

La plataforma que lidera el sector de l’intercanvi d’habitatges ha triplicat la seva activitat a Espanya. HomeExchange s’ha postulat com a nou actor de l’allotjament turístic que obre la competència a hotels i apartaments turístics.

Els propietaris d’habitatges posen a disposició les seves cases perquè altres propietaris i participants de la plataforma les utilitzin. El que es va iniciar com un intercanvi “altruista” ha esdevingut un negoci de primera magnitud. Ja compta amb 150.000 membres que ofereixen habitatges a 145 països.

El darrer any, HomeExchage ha tancat a Espanya tres vegades més pernoctacions que l’any anterior i ja és el tercer mercat més important de la plataforma després dels Estats Units i França. Aquest top 3 coincideix amb els països de més activitat turística del món.

HomeExchage gestiona prop de 7 milions de pernoctacions a tot el món, i d’aquests, 1 milió corresponen a Espanya. Segons revela Cinco Días, entre el 2021 i el 2023 el nombre de membres de la plataforma ha crescut un 133%.

Per a aquest exercici les previsions continuen sent de creixement exponencial. Esperen arribar a 1,2 milions de pernoctacions a Espanya. A nivell global s’ha marcat com a objectiu ampliar els seus membres a 200.000 a finals del 2024.

Articles relacionats

Back to top button