superior

Destinacions

La Costa Brava es promociona a través de Rumbo.es i Viajar.com

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha tancat un acord de col•laboració promocional i comercial amb Rumbo. L’agència de viatges desenvoluparà productes turístics exclusius de la Costa Brava que comercialitzarà a les seves plataformes online.

L’acord té un cost de 50.000 euros i durant un any farà que Rumbo.es i Viajar.com incrementin les vendes tant a la marca Costa Brava com al Pirineu gironí, àmbit d’actuació del Patronat. A més, les dues marques milloraran el posicionament a Internet i les xarxes socials que gestiona l’empresa Rumbo.

“L’aliança amb Rumbo posa a disposició de l’empresariat gironí una nova eina que els ajudarà a comercialitzar i incrementar els seus beneficis utilitzant una àmplia xarxa de distribució”, ha manifestat Jaume Torramadé, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Es tracta d’un acord estratègic per la Costa Brava ja que Rumbo és la primera agència de viatges online de l’Estat espanyol. A través del turoperador Orizonia Life crearan productes denominats “experiencials” que seran exclusius per a la Costa Brava. Segons informen, els empresaris turístics gironins rebran tallers de formació de comercialització a Internet i un servei d’assessorament sobre creació de paquets turístics multiactivitat. Les empreses podran vendre directament als clients aquests paquets utilitzant la xarxa de distribució de Rumbo.

La Costa Brava tindrà un emplaçament específic i presència publicitària al portal. Aquesta promoció online de la marca es complementarà amb l’enviament d’ofertes als 2,5 milions de clients subscrits a Rumbo, asseguren.

Back to top button