superior

Allotjament

Marina d’Or es dóna una nova oportunitat

El complex turístic d’Orpesa del Mar vol iniciar una nova vida. Fa un any els nous inversors de Marina d’Or, la coneguda com a “ciutat de vacances”, van decidir emprendre canvis al resort perquè pogués tornar a obrir les portes aquest proper estiu.

L’ampliació costarà 40 milions d’euros i la renovació dels hotels, que sumen 1.400 habitacions, està en marxa. Ja accepten prereserves per al mes de juny. Un dels canvis més significatius és el nom. Marina d’Or passa a dir-se Magic World.

El complex tindrà tres hotels tematitzats. Els antics allotjaments es tematitzen en esports, videojocs i contes de fantasia. Així el Grand Duque serà Magic Sports Hotel 4*; el Marina d´Or Platja es converteix en Magic Games Hotel de 4*, i el Marina d´Or es convertirà a Magic Fantasy Hotel de 4*.

La renovació continuarà amb noves instal·lacions que s’activaran de mica en mica en un parell d’anys. El nou parc aquàtic, Magic Sports Waterpark, sí que estarà en marxa d’un inici. Per més endavant, el 2025 ho farà Thalasso, un gran balneari. A més a més, el complex tindrà gimnàs, beach club i cinc restaurants temàtics.

Articles relacionats

Back to top button