superior

Fires i Congressos

Les fires internacionals de turisme on participa Catalunya

WTM de Londres, ITB de Berlin, ILTM de Singapur, Fitur, a Madrid i el saló B-Travel, a Barcelona són cites inexcusables per aquest any

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) participa aquest 2024 en una quarantena de fires internacionals. Les empreses i entitats turístiques catalanes tenen la possibilitat de treballar conjuntament en la promoció i comercialització exterior de Catalunya. L’ACT explica que “des de fa uns anys, es prioritzen aquells salons que puguin consolidar mercats i segments estratègics”.

El director de l’Agència, Narcís Ferrer, diu que “tal i com marca el Compromís Nacional per un Turisme Responsable, la diversificació ha de ser la pedra angular en l’estratègia de producte i també en la promoció”. Ferrer afegeix que la participació a les fires i esdeveniments de turisme per al 2024 “serveix per apropar als possibles visitants les característiques de cada una de les nostres marques turístiques”.

Entre les fires on participarà Catalunya destaquen la WTM de Londres, la ITB de Berlin i la ILTM a mercats com ara Singapur i São Paulo. A més, l’ACT també serà present als dos grans certàmens que es fan a l’Estat i Catalunya: Fitur, a Madrid i el saló B-Travel, a Barcelona. En el calendari també apareixen les fires de negocis més importants, com ara l’IMEX de Frankfurt o l’IBTM de Barcelona i a d’altres especialitzades en ciclisme, senderisme i enoturisme.

El calendari de fires 2024 de l’ACT

Articles relacionats

Back to top button