superior

Fires i Congressos

Un Fitur exultant en sintonia amb l’eufòria del sector turístic

El del turisme creixerà el doble que el conjunt de l'economia espanyola

Els resultats del sector turístic han estat excel·lents. Ningú no recorda els anys de pandèmia que va condemnar el turisme a una crisi mai viscuda. 2023 ha recuperat totalment l’activitat amb resultats històrics i 2024 pinta encara millor.

Si Fitur és un termòmetre de la salut de la indústria, el turisme es troba en el millor moment. La primera fira turística del món en nombre de visitants tancarà la 44a edició amb una afluència de 250.000 persones. El primer dia de Fitur el nombre de professionals que hi han assistit ha estat espectacular. No es recorda una allau tan gran en anys. L’organització ja va anunciar que aquesta edició era de rècord amb 9.000 empreses participants i més de 150 països.

A Espanya, el sector turístic doblarà el creixement del conjunt de l’economia. Ho va anunciar el president de CaixaBank al fòrum Exceltur celebrat el dia previ a Fitur. Els càlculs de l’entitat és que la velocitat de creixement sigui realment important. Aquesta dada contrasta amb la baixa consideració que es té cap al turisme als debats econòmics.

Moltes grans corporacions vinculades a la indústria dels viatges ja han tornat els crèdits i ajudes que van rebre per superar el malson provocat per la covid i això no ho poden dir tots.

Articles relacionats

Back to top button