superior

Mercats

Els turistes coreans trenquen les estadístiques a Catalunya

La consolidació del turisme del sud-est asiàtic a la destinació catalana té en Corea del Sud el  mercat emissor emergent més destacat pel seu creixement exponencial.

Per al 2018, Korean Air repetirà les 9 connexions setmanals directes entre Barcelona i Seül que ja tenia en 2017 i, a més, la companyia Asiana Airlines iniciarà un altre vol regular sense escales entre la capital coreana i la Ciutat Comtal el proper mes d’agost.

En el darrer exercici, van arribar 225 mil turistes coreans a Catalunya, un 60% més que un any abans. I des del 2012 , el número de turistes procedents d’aquest país s’ha multiplicat per 4’5, segons ha informat Turisme de Catalunya en una ressenya sobre aquest mercat.

Així, amb la incorporació d’una nova aerolínia la previsió es que aquesta tendència de creixement dels darrers cinc anys continuï. Des de Turisme de Catalunya afirmen que per les seves característiques “val la pena posar en valor el turisme procedent d’aquest mercat i, per tant, la importància que el sector turístic català adapti la seva oferta a les necessitats lingüístiques i culturals coreanes per poder aprofitar aquesta gran oportunitat de negoci”.

Més enllà de Barcelona

Els coreans ja visiten destinacions com ara Montserrat i Girona. El fet de sortir de la ciutat de Barcelona és un exemple de la consolidació i maduració d’aquests viatgers. Els seus principals interessos són les visites culturals, la gastronomia, les compres i les activitats de muntanya, però el turisme religiós també té molt potencial en aquest mercat, on un 30% de la població professa la fe cristiana.

Els sud-coreans tenen tres moments durant l’any per a viatjar. El principal és a l’estiu, el mes d’agost, però també durant el gener-febrer coincidint amb l’any nou lunar i durant una festa tradicional denominada el Festival de la Collita, que té lloc el mes setembre o octubre.

Articles relacionats

Back to top button