Estudis-antics

Els viatges de negocis creixeran per sobre del 10%

El principal consorci d’agències de viatges corporatius a Espanya, GEBTA, preveu que els viatges de negocis continuïn creixent aquest 2008.

Segons ha fet públic GEBTA, les previsions de tancament de vendes dels seus socis en el segment de viatges de negocis per al període gener-maig de 2008 apunta a un creixement superior al 10%. Aquesta dada es prou significativa si es té en compta que els 18 socis de GEBTA representen el 34% del volum total de la facturació dels viatges corporatius a Espanya. GEBTA no preveu pels propers mesos variacions significatives.

Per segments, els hotels són els que han tingut un creixement més significatiu situant-se en el 30%, mentre que el creixement en el segment aeri ha estat més moderat. Per a GEBTA aquestes dades mostren un important dinamisme de les empreses que mantenen un elevat ritme de viatges. Tot i això han observat que el creixement de les pernoctacions és inferior al que experimenta la facturació la qual cosa podria estar relacionada amb una aplicació de processos d’optimització dels costos per part de les empreses.

GEBTA Espanya ha esdevingut un referent en el sector de viatges de negocis. En el seu conjunt el grup d’agències compta amb més de 800 punts de venda i preveu una facturació global per aquest 2008, sumant els segments de business i vacacional, propera als 1.850 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button