superior

Destinacions

El bolet, reclam turístic de tardor al Maresme

Per aquestes dates són moltes les poblacions d’arreu de Catalunya que organitzen jornades i actes festius al voltant del bolet. És el cas del Maresme on, des del 25 d’octubre i fins el 30 de novembre, acull unes noves jornades gastronòmiques que inclouen fires, mercats, exposicions, passejades pel bosc i menús gastronòmics. En aquesta edició participen 21 municipis i un centenar de restaurants, establiments de menjar cuinat i pastisseries.

El 70% dels municipis de la comarca participen aquest any a les jornades gastronòmiques del bolet del Maresme, consolidant aquest esdeveniment en el calendari festiu de la comarca. Hi participen Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tordera, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Arenys de Munt, Mataró, Vilassar de Dalt i Sant Andreu de Llavaneres.

Per donar a conèixer les diferents propostes, el Consorci de Turisme ha editat un opuscle que es distribuirà principalment a les oficines municipals, les oficines de turisme i als establiments participants. El fullet inclou receptes i consells de maridatge amb vins de la DO Alella gràcies a la col•laboració del Consorci DO Alella.

El Maresme, amb més de 700 espècies de bolets catalogades, s’està convertint en un referent pels amants d’aquest producte i, de fet, l’any vinent s’hi celebrarà la trobada estatal de micòlegs.

[HOME]

Back to top button