superior

EmpresesReportatges

Ja ha arribat el parc temàtic de Nintendo i Super Mario

A la ciutat japonesa d’Osaka ha obert el primer parc d’oci centrat en el món dels videojocs Nintendo. Està situat a Universal Studios del Japó i compta amb la figura estrella del personatge Super Mario Bros.

La previsió era tenir-lo a punt per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Finalment, la instal·lació ha pogut inaugurar-se malgrat la pandèmia. En un moment en què els parcs temàtics estan patint de manera molt acusada per la crisi generada pel coronavirus, contrasta aquesta notícia que arriba des del Japó.

Contra corrent al parc Super Nintendo World ha obert les portes i ha mostrat les seves atraccions més destacades basades en un personatge icònic nascut en el si d’aquesta companyia japonesa. Mario Bros representa un lampista italià amb gorra vermella que ha marcat a milers de joves de tot el món amb les seves peripècies en les consoles de jocs.

Els fans de la marca Nintendo tindran la sensació de viure dins d’un videojoc en grandària natural. Muntar-se en el ‘Mario Kart’ o entrar al castell de Bowser són alguns dels atractius del nou parc que recrea el món de Mario amb plantes piranyes gegants incloses.

Articles relacionats

Back to top button