Destinacions

Vilalta: “Catalunya segueix mantenint-se com a destinació líder”

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, ha fet una primera valoració dels resultats de l’activitat turística del primer semestre d’enguany. La crisi econòmica està afavorint als càmpings i als apartaments turístics.

En aquest sentit, ha declarat que “caldrà esperar al final de temporada per fer balanç” però “pel moment, i malgrat el context econòmic actual, cal destacar que Catalunya segueix mantenint-se com a destinació líder a nivell europeu”, i que “és la primera destinació de l’Estat en turisme estranger”.

Vilalta opina que la situació econòmica no és bona i per això cada vegada són més els catalans que es queden a Catalunya a passar les vacances. Ha afegit que sectors com el càmping o els apartaments turístics estan sortint reforçats de la situació actual.

El director general de Turisme ha volgut destacar, pel que fa als resultats acumulats, que “es manté el creixement, tot i que més moderat, amb signes, però, de solidesa en l’activitat, i l’atractiu i competitivitat de les destinacions catalanes".

Back to top button