superior

Allotjament

7 càmpings de Catalunya entre els millors d’Europa

Turespaña difon als mercats emissors internacionals la qualitat dels càmpings catalans

L’organisme recorda als operadors que el bon clima d’Espanya el converteix en una destinació ideal per gaudir del turisme exterior i de la seva oferta de càmpings.

Turespaña explica que al llarg dels anys els càmpings han millorat i actualitzat les instal·lacions fins al punt que algunes es troben entre les millors d’Europa. Posa com a exemple Catalunya, i explica com és una destinació que “concentra una oferta de càmpings de primeríssima qualitat. Com a prova, 7 d’aquestes instal·lacions ubicades a la província de Tarragona han estat guardonades per estar considerades entre les millors d’Europa”.

Detalla que dues associacions líders al sector, ANWB d’Holanda i ADAC d’Alemanya, han reconegut els establiments per la seva alta qualitat. Concreta que el Sangulí Camping & Resort, al municipi de Salou -a la Costa Daurada-, ha estat fins i tot nominat com a millor càmping d’Europa a la categoria ‘Best Family Camping’, mentre que el Tamarit Beach Resort va acabar sent el guanyador a la categoria ‘Allotjament més ben valorat’. Turespaña afegeix que altres establiments reconeguts per la seva qualitat han estat Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Platja Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)  i Càmping Stel (Roda de Barà).


Articles relacionats

Back to top button