Aeri

Air Berlín baixa vendes per Internet i puja en agències

La companyia Air Berlin vol establir una relació especial amb les agències de viatges. Segons ha informat el director general a Espanya de la companyia, Álvaro Middelmann, durant aquest any l’aerolínia ha baixat la venda de bitllets per Internet un 4,3% enfront d’un lleuger increment en el canal d’agències de viatges.

En una resposta a COMUNICATUR, Álvaro Middelmann ha manifestat que “el client se sent més segur comprant en una agència. Un interlocutor físic els dóna més garantia en cas de tenir algun problema”. “Les agències continuen sent un dels canals de venda més importants de la nostra companyia”, ha afegit. Air Berlin ha baixat el seu volum de vendes durant el que portem d’any en un 1,56%, un descens que es pot considerar “un bon resultat” considerant la situació que travessa el transport aeri.

Middelmann ha volgut diferenciar la seva companyia de les aerolínies de baix cost: “no som una low-cost sinó una low-price, no volem ser identificats amb aquestes companyies. Oferim atenció especial als nadons, disposem d’assignació prèvia de seient, proposem una facturació còmode, sense preses, etc”.

El director general d’Air Berlin ha comentat que l’aeroport de Barcelona ha caigut un 13,4% en nombre de viatgers de gener a agost i l’ha atribuït a “la política catalana de donar suport als aeroports de Girona i Reus que estan traient tràfic al Prat”. En aquest sentit, Middelmann ha criticat el tracte de benefici que atorga la Generalitat a la companyia Ryanair que voldria es fes extensiu a la resta d’aerolínies. La companyia alemanya ha perdut un 9% de passatgers a l’aeroport de Barcelona.

Vinculat a la política d’acostament a les agències de viatge, Air Berlin ha volgut premiar les tres agències que han destacat com a socis comercials. En el cas de Barcelona han reconegut a Carlson Wagonlit (oficina del carrer València) com a Major volum de vendes; Viatges El Corte Inglés pel major creixement, i Carlson Wagonlit (oficina del carrer Aragó) millor venda de grups.

Back to top button