superior

Destinacions

Salou, al Top Ten de les platges espanyoles

Salou ocupa el sisè lloc en el rànquing de les millors destinacions de platja elaborat per TripAdvisor segons els vots dels ususaris d’aquesta comunitat virtual de viatgers. Aquest municipi de la Costa Daurada ha estat l´únic català guardonat en l’edició 2012.

Davant d’aquest reconeixement, els responsables turístics de Salou han agraït la tasca feta i l’esforç dels empresaris de tots els sectors implicats, des de l’allotjament, al comerç, passant pels serveis públics, etc. per mantenir la qualitat i millorar els serveis any rera any.

Les platges de Salou compten també amb dues banderes blaves (Llevant i Capellans); la Q de qualitat i també la ISO 14.001 (a totes les platges i cales del municipi).

A tot això cal afegir que el recent informe presentat per Exceltur situa Salou com una de les destinacions vacacionals que millor estan resistint la crisi dels darrers anys, amb un RevPAR el 2011 de 47€, un 8,7% més que en 2008.

Aquesta fortalesa s’atribueix a la consistència del seu posicionament, on juga un paper destacat l’especialització al voltant de PortAventura orientat al turisme familiar.

Back to top button