superior

Tecnologies

TripAdvisor ha llançat TripConnect per a allotjaments independents

TripAdvisor ha activat la solució que ha dissenyat perquè els petits hotels i les cadenes independents tinguin accés al metabuscador d’allotjaments a través d’algun dels motors de reserves que estan autoritzats per la seva plataforma.

Els hotels independents ara puden mostrar les seves tarifes en el nou metabuscador de TripAdvisor superant una qüestió tècnicament complicada fa uns anys però que actualment, utilitzant algun dels motors de reserva es pot integrar. TripAdvisor volia que els seus usuaris poguessin veure els preus dels establiments i així oferir-los tota la informació abans de decidir sobre un viatge. Es tractava d’una evolució natural que tard o d’hora s’anava a produir. D’aquesta forma entren en la competència amb les agències de viatges online (OTAs).

TripConnect permet un seguiment de la interacció dels usuaris en el metabuscador. Els hotels podran comprar tràfic i calcular el ROI. Segons declaren a TripAdvisor, els allotjaments independents ja poden competir amb les grans cadenes hoteleres i OTAs. Els establiments pagaran per cada accés a la seva pàgina de reserva el que afavoreix un disseny de campanyes de comercialització d’acord amb el pressupost de cada hotel.

Els usuaris que visiten TripAdvisor per programar els seus viatges –més de 260 milions al mes- ara també podran visualitzar pensions, hostals o hotels petits en les seves cerques.

[HOME]

Back to top button