superior

Formació

Formar emprenedors al Pirineu

Fins el mes de desembre, el programa SOMPirineu ofereix una àmplia oferta de cursos i seminaris amb l’objectiu de contribuir a consolidar negocis pirinencs i a crear més ocupació.

SOMPirineu Didàctic, el nou itinerari formatiu, vol millorar la viabilitat de les empreses i iniciatives de l’Alt Pirineu i Aran vinculades a cinc sectors econòmics: turisme rural, ecoturisme, senderisme, productes locals agroalimentaris i productes d’artesania.

Els cursos també van dirigits a professionals desocupats que busquen noves oportunitats, i ocupats que ja tenen una idea de negoci i volen posar-la en marxa amb garanties.

SOMPirineu DidàcTIC consta de cinc cursos i onze seminaris gratuïts orientats a diversos àmbits de la gestió empresarial com ara la comunicació, el màrqueting o el disseny de productes i serveis innovadors.

A més de formar, SOMPirineu DidàcTIC té la vocació de fer xarxa. En aquest sentit, quatre dels onze seminaris programats volen generar dinàmiques de col•laboració entre les empreses assistents, i d’aquesta manera fer aflorar projectes conjunts en àmbits diversos com ara la promoció i la comercialització.

El programa SOMPirineu ha nascut amb l’objectiu d’ajudar els emprenedors pirinencs i generar ocupació a partir dels recursos del propi territori. La iniciativa està impulsada pels cinc consells comarcals de l’Alt Pirineu i Aran i pel Conselh Generau d’Aran, i té el suport de l’Institut pel Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button