superior

Formació

Oberta la convocatòria de les Beques de l’ACT

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha obert la convocatòria per incorporar tres nous becaris a les seves oficines de promoció a l’exterior: un a Milà, un a Frankfurt i un a Madrid. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 24 d’octubre de 2013 (inclòs).

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària de grau mitjà o superior, tenir coneixement del castellà i de l’idioma del país de destinació i disposar del nivell de suficiència de català, estar empadronat a Catalunya com a mínim des de fa un any, i no tenir més de 30 anys.

Les durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2014) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil•la entre els 14.700 i els 16.800 euros per a l’any 2014.

Aquesta és la 16ena promoció de becaris de l’Agència Catalana de Turisme i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 141 joves.

Els principals objectius d’aquesta iniciativa de l’ACT és formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button