superior

Formació

Francisco Carnerero dimiteix com a president de l’ACAV

El president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV), Francisco Carnerero, ha presentat la seva dimissió en el càrrec per motius personals. Està prevista la convocatòria de noves eleccions en els propers dies. Fins a aquesta data el vicepresident Martí Sarrate assumirà el càrrec.

La Junta Directiva de l’associació es reunirà en els propers dies per, segons estableixen els seus estatuts, convocar noves eleccions al càrrec. Martí Sarrate, vicepresident primer de l’ACAV, assumirà les funcions de president fins a la celebració de les eleccions.

Carnerero presidia l’associació des de 2005 i al maig de 2013 havia estat reelegit en el càrrec en les últimes eleccions celebrades. ACAV (Associació Catalana d’Agències de Viatges) és una entitat sense ànim de lucre creada en 1978. L’Associació és un portaveu dels seus socis davant les administracions públiques i altres entitats del sector turístic. En l’actualitat compta amb 366 agències associades que representen un total de 633 punts de venda.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button