superior

abajo

Serveis

Les empreses turístiques a la recerca de professionals

El programa Turispro vol dinamitzar el mercat laboral en el sector turisme acostant els futurs professionals, que compten amb formació acadèmica turística, a les empreses del sector que treballen a Catalunya.

La direcció general de Turisme ha organitzat els dies 4,5 i 6 de novembre a Barcelona i el 13 i 14 de novembre a Girona les trobades d’aquest fòrum que pretén, segons els organitzadors, “incorporar al mercat laboral persones amb una sòlida formació acadèmica que tinguin sis mesos d’experiència mínima en el sector de serveis -formació professional superior en hostaleria i turisme, diplomatura en turisme, diverses llicenciatures en matèria humanística, en matèria de gestió d’empreses, etc-“.

A Girona i Barcelona tindran lloc les entrevistes de selecció entre les empreses i els professionals. Abans però els candidat i les empreses interessades hauran elaborat una agenda personalitzada segons els seus perfils, interessos i necessitats.

En aquest projecte a més de la Generalitat de Catalunya participa el Grup CETT. Turispro és també una bona opció perquè els candidats professionals obtinguin un ampli coneixement de les empreses del sector turístic de Catalunya que altrament els seria difícil d’aconseguir. La primera edició de Turispro es remunta al 1997, tot i que aquest certamen s’ha anant celebrant de manera intermitent.

Articles relacionats

Back to top button