Formació

Turisme de shopping?

Les compres s’han convertit en els últims anys en un dels reclams de la promoció turística, tot destacant la presència de marques internacionals però també del petit comerç més “identitari”. La polèmica per la presència de venedors al carrer amb productes de dubtosa procedència no deixa de ser, doncs, un problema que també afecta el sector turístic.

El conseller Josep Huguet ha reconegut que la venda il•legal dels top manta a municipis i zones turístiques “dóna una imatge de país en vies de desenvolupament” i que la presència de venedors ambulants sense llicència “no és bona”. Tot i així, Huguet ha traslladat la responsabilitat als ajuntaments, als mossos d’esquadra i a la Delegació del Govern a Catalunya.

La Conselleria d’Interior ha convocat una reunió per trobar una solució a la polèmica sorgida recentment quan els ajuntaments de Calafell i El Vendrell van negociar amb els venedors ambulants que s’ubiquessin en àrees allunyades de les zones més turístiques i evitar aldarulls amb la policia com els que es van produir l’estiu passat.

Articles relacionats

Back to top button