Destinacions

Promoció de les Terres de l’Ebre com a destinació de turisme actiu i ornitològic al mercat europeu

Turoperadors i periodistes del Regne Unit, Alemanya i Àustria participen, aquest mes de setembre a les Terres de l’Ebre, en accions de familiarització i comercialització adreçades a potenciar la marca turística en el mercat europeu.

Un grup de 6 periodistes visitaran les Terres de l’Ebre per escriure diferents reportatges en mitjans d’Alemanya i Àustria sobre l’oferta de turisme actiu i de natura.

Del 16 al 20 de setembre els periodistes realitzaran la ruta de senderisme des de l’Ametlla de Mar fins a la platja de l’Àliga, barranquisme als Ports de Besseit, i una baixada en caiac pel riu Ebre. El programa també inclou diverses activitats al Parc Natural del Delta de l’Ebre, un recorregut en bicicleta per la Via Verda de la Terra Alta, i una excursió en barca per visitar les muscleres de Sant Carles de la Ràpita. També visitaran el Centre Picasso d’Horta de Sant Joan i el Castell de Miravet.

Entre els mitjans de comunicació participants destaquen els diaris alemanys Sächsische Zeitung, Nürnberger Nachricten –300.000 exemplars diaris – , i Der Standard –100.000 exemplars- ; així com la principal revista alemanya especialitzada en senderisme, Wandermagazin; i la revista austríaca especialitzada en turisme actiu Traveller Magazin.

La natura és un dels motius per visitar les Terres de l’Ebre. Segons l’Observatori de Turisme un 41,5% dels turistes arriben a les Terres de l’Ebre motivats per la platja i un 15,4% ho fan motivats per la natura. Altres motivacions són la cultura i l’esport.

Jornada comercial de turisme ornitològic

D’altra banda, una dotzena de turoperadors del Regne Unit i empreses i institucions de les Terres de l’Ebre participaran el 23 de setembre en un workshop especial de turisme ornitològic.

La jornada comercial, que tindrà lloc a l’Hotel l’Algadir del Delta, forma part d’un viatge de promoció organitzat per Turisme de Catalunya on turoperadors i periodistes britànics realitzen, del 22 al 25 de setembre, un recorregut per les Terres de l’Ebre i Lleida, per tal de conèixer l’oferta catalana de turisme ornitològic.

Back to top button