Peculiar promoció turística entre els diplomàtics estrangers a Catalunya

La Generalitat ha organitzat una visita a les Terres de Lleida per al cos consular acreditat a Barcelona. Segons ha informat la delegació del Govern a Lleida aquesta estada vol “contribuir a la projecció exterior del patrimoni natural, històric, cultural i turístic de la zona”.

Una vintena de cònsols generals i honoraris de Barcelona han participat en aquest particular viatge promocional que ha comptat amb la col•laboració del Consorci del Montsec.

Els diplomàtics han conegut la vall d’Àger i el Montsec en un recorregut que ha inclòs el Castell i la Col•legiata de Mur, una visita nocturna a l’Observatori Astronòmic del Montsec, el trajecte de Cellers fins a Sant Llorenç de Mongai amb el tren de la Pobla, la visita a la via romana i la Col•legiata d’Àger, i una altra al Castell de Montsonís.

El delegat del Govern i vice-president del Consorci del Montsec, Miquel Pueyo, ha manifestat que es tracta d’una més de les iniciatives que s’estan desplegant per promocionar aquest territori, que “està entrant en una nova etapa de desenvolupament turístic, amb projectes interessants i esperançadors”.

0 0 0