superior

DestinacionsMercats

FC Barcelona promociona Catalunya durant la gira de pretemporada als Estats Units

La marca turística Catalunya és present al polo de passeig del FC Barcelona i del seu staff, als camps d’entrenament i als fons publicitaris de les rodes de premsa, entre altres suports gràfics durant aquest estiu. El FC Barcelona (FCB) i la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) han acordat fer promoció turística conjunta aquest mes d’agost als Estats Units.L’ACT aprofita el gran coneixement de l’equip blaugrana per potenciar la visibilitat de la destinació catalana entre el públic estatunidenc. Concretament durant els partits del Barça de la gira de pretemporada a Los Angeles, Dallas i Santa Clara en el marc de la International Champions Cup, contra el Tottenham, l’AS Roma i l’AC Milan, respectivament.

Entre els mesos de gener i maig del 2018 han visitat Catalunya més de 448.774 turistes estatunidencs, fet que suposa un augment del 31,5% respecte el mateix període de l’any passat. A més, també en aquests primers mesos de l’any, es situa com el primer mercat emissor en volum de despesa a Catalunya amb 293 milions d’euros, un 32,9% més que en el mateix període del 2017, informa l’ACT.

El director de l’ACT, Xavier Espasa, ha declarat que “l’acord de partenariat de l’Agència Catalana de Turisme amb el FC Barcelona, vigent des del 2012, permet impulsar la promoció de Barcelona i Catalunya en un mercat tan important com Estats Units, clau per la qualitat del turisme i l’alta despesa que aporta a la nostra destinació.”

Vinculada a aquesta acció als EUA, l’organisme de promoció també té prevista una trobada amb la directiva de Virtuoso, empresa que compta amb la xarxa líder en la indústria de viatges de luxe a nivell mundial amb més de 17.500 agents.

Articles relacionats

Back to top button