superior

Fires i Congressos

B-Travel ha rebut la visita de més de 30.000 persones

L’edició 2019 de B-Travel tanca les seves portes al públic a barcelona amb un resultat positiu. Per als organitzadors el saló es consolida com la referència firal del turisme d’experiències.

30.000 visitants han recorregut els estands dels 200 expositors que representaven més de mil empreses del sector, totes les comunitats autònomes espanyoles i 40 destinacions internacionals.

B-Travel ha despertat l’interès dels viatgers catalans que han pogut accedir a les millors ofertes i promocions per tal d’organitzar les seves properes vacances. Les destinacions de proximitat dins de Catalunya, Andalusia i Canàries han suscitat un gran interès entre els visitants mentre que, a nivell internacional, han estat molt demandats països europeus com Itàlia, França o Polònia, novetat d’aquesta edició, i destinacions més exòtiques com Cambodja, Xina, Indonèsia i els països de l’Àfrica subsahariana.

L’espai B-Delicious ha estat una de les àrees més concorregudes. Han servit més de 40.000 degustacions de més de 100 tapes procedents de la gastronomia d’arreu del món.

El vessant professional de B-Travel ha adquirit un protagonisme més gran en aquesta edició amb diverses activitats, que han congregat més de 1.000 professionals. Com a balanç final, la directora de B-Travel, Marta Serra, ha comentat que “la majoria dels expositors ens han transmès la seva intenció de seguir apostant per B-Travel com la gran plataforma de viatges per al mercat català”.

Articles relacionats

Back to top button