superior

abajo

Lloret de Mar

Lloret Turisme intensifica la participació a les fires internacionals

Lloret de Mar, a través de l’entitat de promoció turística Lloret Turisme, serà present a MITT de Moscou, que tindrà lloc del 21 al 24 de març. Es tracta de la fira més important de Rússia, que també controla gran part del turisme dels Països de l’Est. L’Ajuntament de Lloret de Mar i el sector turístic privat ja tenen una llarga trajectòria en aquest mercat; la destinació va ser pionera en la comercialització amb Rússia, i ha realitzat esforços importants a fi de poder agilitzar la gestió dels visats turístics.

Amb l’objectiu és enfortir les relacions amb aquest països i poder conèixer de primera mà les seves necessitats, l’alcalde de Lloret, Romà Codina i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, es trobaran amb els principals operadors turístics de Rússia i Països de l’Est, així com amb altres organismes supramunicipals. L’any passat, més 3.000 empreses de 185 països varen participar a la MITT, xifres que es preveuen incrementar enguany.

Rússia es manté com un dels mercats que creix més a Europa; malgrat la tendència a conèixer noves destinacions, es mantenen unes dades similars a l’any passat −en què es varen situar a prop dels 500.000 turistes russos− de viatgers que vénen a Catalunya.

El mercat rus és un mercat emergent amb un gran potencial de creixement que valora especialment el sol i platja, i la cultura. Es tracta d’un turisme que viatja principalment en família amb una estada mitjana de 10 dies.

Les importants inversions que el sector privat ha fet en allotjament especialitzat en famílies, així com la incorporació de personal amb domini de llengües eslaves és un fet altament valorat pels operadors turístics.

Fira ITB de Berlin

Lloret de Mar també va ser present a la fira berlinesa ITB; es tracta d’una de les principals cites del sector turístic i compta amb la presència de més de 10.000 expositors de 180 països.

Les novetats que els operadors turístics alemanys han ofert de cara a la nova temporada es centren sobretot a mostrar una major especialització de la destinació amb un important esforç per estructurar l’oferta per als segments de turisme familiar, de parelles, i jove. En aquest sentit, Lloret Turisme s’ha presentat com una destinació de platja urbana amb certificacions d’especialització com la Certificació de Turisme Familiar i un ampli ventall de possibilitats per al turisme actiu i de natura. Es tracta d’un mercat madur, experimentat i exigent que valora especialment la diversificació de productes que ofereix Catalunya./Noticia emesa per Lloret Turisme

Back to top button