superior

DestinacionsEmpreses

Els macro complexes de la Costa Daurada opten a liderar el turisme europeu

PortAventura i BCN World poden situar la zona de Salou i Vilaseca a la Costa Daurada com la destinació líder a Europa. La inversió de Ferrari a PortAventura situarà el parc com la segona destinació del continent per darrere de Disney. La suma de BCN World ja suposarà una posició especial a tota la Mediterrània.

Amb l’acord que ha tancat la Generalitat i el PSC per BCN World que permet la rebaixa de la fiscalitat del joc per al projecte de Veremonte es desencalla el seu futur. Segons indiquen, l’acord incorpora alguns condicionants com el fet que els hotels del complex pagaran el tipus màxim de la taxa turística o que no es podrá construir cap hotel a primera línea de mar.

Tarragona i la Costa Daurada s’havien conjurat per aconseguir BCN World. Aquest macrocomplex d’oci i joc ubicat a tocar de PortAventura ha esdevingut la gran esperança turística per a la Costa Daurada. Polítics, empresaris i sindicats de la zona han fet pinya per no perdre aquesta inversió que comportarà llocs de treball i visitants.

En el futur la suma dels dos centres, un de marcat estil familiar i l’altre dirigit al joc i al turisme de convencions i negocis, poden arribar a uns volums turístics mai vistos a l’Estat, Europa i la Mediterrània.

En aquest sentit, com ja va publicar COMUNICATUR, l’objectiu de PortAventura amb la seva aliança amb marques com Ferrari o Cirque du Soleil és incrementar el nombre de visitants anuals en 1 milió extra i convertir-se en el millor destination resort d’Europa. Actualment rep cada any prop de 4 milions de persones, dels quals gairebé el 50% prové del mercat internacional.

Per la seva banda, BCN World va anunciar que el seu objectiu era situar a l’entorn dels dos centres d’oci al voltant de 10 milions de visitants. Una xifra turística estratosfèrica que requerirà d’inversions hoteleres que encara no s’han concretat i de campanyes de promoció mundial que també requeriran d’inversions potents.

Articles relacionats

Back to top button