superior

Mercats

L’estil de vida del Maresme inspira la campanya per fer turisme “slow” a la primavera

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme dona la benvinguda a la primavera amb una campanya que mostra tot el que ofereix la destinació en aquesta temporada Es tracta d’un vídeo que combina mar i natura, cultura i tradició, esports, i la seva oferta gastronòmica.

La campanya “Maresme, de mar i de munt”, es basa en el turisme “slow”, “fent una crida a viatjar sense presses, vivint l’experiència d’una forma més profunda, sense limitacions de temps i submergint-se en l’estil de vida maresmenc”, expliquen. Té l’objectiu d’atraure els turistes, però també de mostrar la vida local com a forma d’unió entre els visitants i els residents, garantint la sostenibilitat d’un dels motors econòmics de la comarca.

Aquest vídeo el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme tanca la campanya estacional que ha desenvolupat per mostrar els atractius de la comarca en cada època de l’any, apostant per la desestacionalització del turisme. Tots ells donen la visió de les dues vessants del Maresme, de mar i de munt, amb dos tipus de paisatges que es combinen en aquesta comarca rica en contrastos.

Articles relacionats

Back to top button