superior

Destinacions

La neu a Catalunya esclata durant la campanya de Nadal

Els resultats de les estacions d’esquí catalanes durant les festes de Nadal han estat molt positius. El balanç del sector de la neu és tan satisfactori que en molts allotjaments hotelers i rurals i a les estacions han tancat la millor campanya de cap d’any de la història.

La temporada d’esquí va començar amb bon peu durant el pont de desembre i ha seguit en creixement durant les festes nadalenques i sobretot el cap d’any. Algunes nevades i la producció de neu han acompanyat i els esquiadors que enguany s’han retrobat amb aquesta pràctica esportiva són superiors als del 2016.

Baqueira Beret ha tingut el millor any de la darrera dècada i no ha notat un descens de l’afluència de turistes de la resta d’Espanya. El Pirineu de Lleida, en percentatges no tan excepcionals com els de la Val d’Aran, també ha registrat una campanya acceptable.

En el Pirineu de Girona els esquiadors també s’han incrementat. En el cas de l’estació de La Molina, per sobre de l’11%, Masella ha fet el ple absolut durant alguns dies i a la Vall de Núria els resultats han estat molt superiors a les previsions fetes a l’inici de la temporada.

Ara el sector està molt pendent de la segona part de la temporada i ja pensa en repetir resultats per a Setmana Santa, que aquest any cau molt aviat en el calendari.

Articles relacionats

Back to top button