superior

abajo

AAVV i TTOOEmpreses

La suma de Globalia i Barceló facturarà 3.000 milions

Feia temps que el sector de la intermediació no donava grans notícies. El tancament de Thomas Cook a banda, l’anunci de fusió de les agències de viatges de Globalia i Barceló ha estat una de les operacions de major envergadura que ha donat aquest 2019.

Sorgeix un autèntic gegant turístic que sumarà 1.500 oficines i més de 6.000 empleats amb una facturació propera als 3.000 milions d’euros. Aquesta operació està pendent de ser aprovada per l’organisme de la Competència. En el context actual en el qual les agències estan en constant canvi a causa del procés de digitalització de les vendes, una unió d’aquest tipus es planteja com un gran repte.

Un repte que persegueix disputar-li el negoci minorista a Viajes El Corte Inglés que compta amb unes 600 oficines de venda. Els màxims responsables de les dues companyies han volgut tranquil·litzar als seus treballadors assegurant que la integració no suposarà el tancament de cap agència.

Les marques que aporten cadascun dels dos grups a aquesta fusió fa entrar vertigen. Barceló amb B the Travel Brand, Catai, Rhodasol, Bedtoyou, BCD Travels o BCD Meetings & Events i, Globalia amb Halcón Viajes, Viatges Equador, Travelplan, Globalia Meetings & Events o Globalia Corporate Travel.

Articles relacionats

Back to top button