superior

TT.OO. AA.VV.

Noves normes de control per a volar a Estats Units

Des de l’1 de novembre les noves normes de seguretat en els vols a Estats Units obliga que en les reserves aèries de les agències s’introdueixin dades com: nom complet tal com aparegui en el document d’identitat amb el qual es voli, data de naixement i sexe. El fet de no transmetre aquestes dades en les 72 hores prèvies al viatge pot suposar la denegació de l’embarcament del passatger.

L’Administració de Seguretat del Transport dels Estats Units ha establert la normativa ‘Secure Flight Rules’ per als vols interns o amb origen/destinació en aquest país.

Per evitar problemes, les agències d’UCAVE estan introduint i sol•licitant aquestes dades en el mateix moment de realitzar la reserva. Les agències proporcionaran tota la informació necessària a la TSA per verificar les dades, per això l’usuari no notarà cap diferència a l’hora de realitzar el seu viatge.

En cas de gestionar la reserva via telefònica o per correu electrònic, UCAVE recomana la sol•licitud d’una còpia del passaport per e-mail o fax, amb el propòsit d’assegurar la seva correcta tramitació.

Back to top button