Empreses

Més problemes per a Marsans. Ara sense bitllets d’IATA

L’Associació Internacional del Transport Aeri (IATA) ha suspès la llicencia per vendre bitllets de companyies aèries a Viajes Marsans fins que presenti un aval de 20 milions d’euros. L’agència de viatges es defensa dient que sempre ha complert amb les seves obligacions de pagament i que presentarà una denúncia contra la decisió d’IATA.

L’associació del transport aeri ha decidit retirar-li la llicència per les dificultats que diuen han tngut els últims mesos per rebre els pagaments de Marsans. El Grup que encapçalen Gonzalo Pascual i Gerardo Díaz Ferran arrossega greus problemes econòmics i de liquiditat. Fa un mes van obtindre un crèdit de 30 milions d’euros amb vuit de les divuit entitats creditores del grup, a més de l’aportació de 14 milions d’euros per pert de l’accionariat.

Marsans té la possibilitat de vendre de forma paral•lela bitllets d’Iberia, membre d’IATA, així com d’altres companyies no associades. Les oficines de l’agencia s’han centrat en la venda d’Iberia per mantindre la seva activitat. Segons diuen l’aerolinia espanyola suposa el 50% del negoci de Marsans en la venda d’aeri.

El president del Grup Marsans, Gonzalo Pascual, creu que hi ha una campanya contra la seva empresa.

Back to top button