TT.OO. AA.VV.

Iberplan presenta el primer web que assigna un consultor personalitzat als clients online

Viatges Iberplan ha apostat per la innovació i en el seu nou web incorpora la possibilitat d’assignar un consultor de viatges personalitzat i real a tot aquell client online que ho requereixi. Aquesta nova eina, d’utilitat tant per al gran públic com per al segment corporatiu, estarà disponible en breu a www.iberplan.com.

Segons ha informat Iberplan, empresa que forma part de la divisió de turisme del Grup Bardet, volen que la web els permeti ser la primera agència de viatges online amb suport offline incorporat en la pròpia eina de navegació. Per aconseguir-ho aprofitarà la xarxa d’agències de viatges que la companyia té distribuïdes per tot Catalunya.

L’objectiu d’aquest novedós sistema és combinar la comoditat de la navegació online amb la confiança que suposa per al client comptar amb l’assessorament especialitzat d’un agent de viatges real, que vetllarà pels productes contractats pel primer i amb qui es podrà posar en contacte en qualsevol moment.

Events Iberplan Nouvel

La companyia també ha presentat la nova divisió d’esdeveniments, Events Iberplan Nouvel, adreçada a tot tipus de client però d’especial interès per al segment corporatiu/empreses. Segons ha informat l’empresa “questa divisió incorpora un servei d’alt valor afegit als viatges d’empresa, i adaptable a qualsevol tamany de companyia”. El Grup Bardet incorpora, entre d’altres, les marques a Viatges Iberplan, Autocars Bardet i Avant Grup –al 50% amb Autocars Canals-.

Back to top button