superior

abajo

Empreses

La facturació de Viatges El Corte Inglés creix un 13%

Viatges El Corte Inglés va facturar 2.290 milions d’euros en el seu últim exercici fiscal, un 13% més entre març de 2010 i febrer 2011. La divisió de viatges del grup ha registrat un repunt del seu negoci corporatiu durant el seu últim exercici gràcies a l’augment de negoci generat pel repartiment dels comptes de grans empreses després de la fallida de Marsans.

El volum de negoci de les agències de viatges suposa el 14% dels ingressos totals del negoci de tot el grup, que va ascendir a 16.413,4 milions d’euros, un 0,3% més trencant així amb dos anys de reculades.

A més va guanyar 63,3 milions d’euros en 2010, el que suposa un 3,4% més que en l’exercici anterior. Viatges El Corte Inglés té més de 500 oficines a Espanya i prop de 80 en l’estranger repartides en una dotzena de països.

En el conjunt del grup, El Corte Inglés va tancar el seu últim any fiscal, entre març de 2010 i febrer de 2011, amb un benefici net consolidat de 319,4 milions d’euros, un 13,5% inferior al resultat de l’exercici precedent, en un context de crisi.

El Corte Inglés, segons el seu president, Isidoro Álvarez, "no ha estat aliè a la difícil situació" econòmica, encara que ha realitzat "constants esforços a la recerca de l’eficàcia empresarial". La companyia va qualificar els resultats com "encoratjadors", tenint en compte el context econòmic, i va destacar que el balanç segueix mostrant un "grup fort, flexible, amb capacitat d’innovació i adaptació a la dura realitat del mercat".

"Encara que aquestes dificultats del mercat continuïn encara durant algun temps, sabem com donar-los resposta", va assenyalar Álvarez, citant, entre altres mesures, la reducció de costos operatius i a l’eficiència en la gestió interna.

Back to top button