Ara Lleida

“Lleida t’enamorarà”, campanya per a aquest estiu

La nova campanya de promoció turística d’àmbit estatal per a aquest estiu d’Ara Lleida porta com a lema “Lleida t’enamorarà” i es podrà seguir per mitjans de premsa, ràdio, televisió, Internet i publicitat exterior. L’objectiu és augmentar la percepció de Lleida com una destinació turística singular i diversa que ofereix autenticitat i qualitat i que es planteja sota un concepte integrador de tot el territori per mostrar la diversitat turística de les comarques lleidatanes.

La nova imatge gràfica de la campanya és representada per un cor d’aigua a través del qual es visualitzen un seguit d’imatges turístiques de les comarques lleidatanes sota el lema “Lleida t’enamorarà”, al qual segueix la frase “Del Pirineu a la Plana viu la màgia d’una terra que t’arribarà al cor”.

La nova campanya endegada pel Patronat de Turismo de la Diputació de Lleida es promocionarà per primera vegada amb el nou logo “Ara Lleida” per als mitjans de comunicació de Catalunya i amb el de “Visit Lleida” per als que tenen incidència en l’àmbit estatal.

L’empresa lleidatana La Gràfica ha estat l’encarregada de crear la campanya que, com en temporades anteriors, continua apel•lant directament als sentiments i vol tocar la sensibilitat de l’espectador a partir de les emocions. Les fotografies dins del cor d’aigua mostren la part humana dels sentits i de les emocions que podran experimentar els turistes durant la seva estada a les comarques de Lleida.

La creativitat inclou un seguit de propostes turístiques, tant del Pirineu com de la Plana i de la mateixa ciutat de Lleida, per transmetre la diversitat i la varietat dels productes turístics de què el visitant pot gaudir durant les seves vacances a les comarques lleidatanes, com ara la Seu Vella de Lleida, l’estany d’Ivars i Vila-sana, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el congost de Mont-rebei, el castell de Montsonís, Sant Climent de Taüll, el Tren dels Llacs, l’església de Sant Just i Sant Pastor a Son del Pi, el poble d’Isil, la festa de les falles i activitats de turisme actiu i d’esports d’aventura, com ara el ràfting i la BTT, entre d’altres.

La campanya inclou la pàgina web del Patronat (www.lleidatur.cat) i incorpora per primera vegada les adreces de les xarxes socials Facebook i Twitter del Patronat de Turisme, amb les quals els usuaris poden fer el seguiment complet i actualitzat de les ofertes i les activitats turístiques que tenen lloc a les comarques lleidatanes.

“Lleida t’enamorarà” va adreçada de manera genèrica al públic consumidor de turisme de vacances i d’oci i específicament al públic familiar, parelles i grups d’amics. Per aquest motiu, les imatges van acompanyades de diferents personatges que identifiquen aquests targets als quals s’adreça la campanya.

Incidència especial a Catalunya, el País Valencià i Madrid

El Patronat destinarà a la campanya “Lleida t’enamorarà” un total de 250.000 euros. Aquesta xifra és un 43% inferior a la promoció de l’any 2010, quan s’hi van invertir 440.000 euros, i un 50% menys que ara fa dos anys. Malgrat aquesta reducció, la campanya manté la qualitat d’altres anys, tindrà una bona difusió de mitjans, però enguany no serà tan genèrica, ja que s’aprofundirà en sectors estratègics.

La campanya publicitària tindrà una incidència especial a Catalunya perquè és el lloc d’on prové el 60% del públic que anualment visita la demarcació de Lleida. La promoció tindrà també una incidència especial al País Valencià i a la Comunitat de Madrid, d’on prové un percentatge significatiu del turisme que visita les comarques lleidatanes, i en mitjans d’abast estatal.

La promoció turística de les Terres de Lleida es podrà seguir a través del principals mitjans de premsa escrita d’informació general, a les principals revistes del sector turístic i de viatges d’àmbit estatal, com també en alguna revista del cor, a la ràdio, la televisió, Internet i publicitat exterior mitjançant 10 autobusos de la ciutat de Barcelona que passejaran durant un mes l’oferta de Lleida i 8 camions de transport internacional de l’empresa Serveto de Lleida com a continuació de l’acció promocional que es va iniciar l’estiu del 2010. Notícia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Back to top button