L’Agència Catalana de Turisme organitza el CONNECTA 2018, l’esdeveniment de referència del sector de reunions a Catalunya

L’esdeveniment, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) a través del Catalunya Convention Bureau (CCB), té l’objectiu de fomentar el networking i la col·laboració entre els professionals del turisme de reunions (MICE).

La segona edició del CONNECTA Catalunya se celebrarà a firaReus, el Centre de Fires i Convencions de Reus (Costa Daurada) el pròxim 25 d’octubre. Aquest és l’esdeveniment de referència a Catalunya per a la promoció del turisme MICE.

Aquesta acció està organitzada pel Catalunya Convention Bureau de l’ACT, encarregat de posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions. El CONNECTA té l’objectiu de facilitar el networking i la col·laboració entre els professionals del sector MICE per al desenvolupament de propostes innovadores i la dinamització del sector de les reunions a Catalunya amb la finalitat de millorar la seva competitivitat i oportunitats de negoci.

L’esdeveniment -les inscripcions del qual estan obertes- està dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya. En aquesta trobada els assistents tindran l’oportunitat de configurar la seva agenda d’activitats i crear sinergies entre els membres del sector. La primera edició del CONNECTA, celebrada el 2015, va agrupar per primera vegada aquesta comunitat per tal que els més de 200 assistents poguessin conèixer-se i identificar oportunitats de col·laboració.

En aquesta segona edició, l’esdeveniment comptarà amb quatre espais per crear i enfortir la comunitat catalana del turisme de reunions i esdeveniments:

  • Zona inspiració. Els assistents podran escoltar casos d’èxit i inspirar-se a l’hora d’innovar en els seus negocis.
  • Zona debat. Els professionals trobaran un lloc on compartir opinions i experiències amb altres membres del turisme de reunions i esdeveniments català.
  • Zona co-creació. Espai de treball en grups per generar projectes innovadors i noves estratègies pel desenvolupament del sector.
  • Zona marketplace Catalunya. Permetrà als professionals agendar trobades one to one; donar a conèixer productes, activitats, tecnologies, projectes de co-creació i pràctiques sostenibles als assistents en forma de càpsules; i facilitarà la proposició de projectes de col·laboració entre empreses, dels quals se’n seleccionaran 3 per donar-hi suport i realitzar-ne el seguiment.
0 0 0