superior

Destinacions

El turisme cultural, propòsit de la Costa Brava per al 2013

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona està treballant per posar en marxa aquest any 2013 el nou club de producte Turisme de Cultura i Identitat de les comarques gironines.L’objectiu del nou Club és aglutinar tota l’oferta i potenciar la destinació de manera segmentada en els principals mercats emissors.

El Patronat de Turisme ha manifestat en diverses ocasions la seva implicació i l’interès per estructurar l’oferta cultural de la demarcació des de la vessant turística.

En aquest sentit, participa i dóna suports a diverses iniciatives culturals. Una de les darreres ha estat l’apadrinament de Wikiartmap, una plataforma virtual per a la difusió nacional i internacional de l’art, el patrimoni i la creació a l’espai públic, creada per la figuerenca Maite Oliva.

Aquesta plataforma és una eina multiidioma d’ús lliure que permet a creadors, agents culturals i entitats difondre el seu patrimoni i les seves intervencions en una plataforma d’abast internacional i continguts dinàmics. Dels 21.000 continguts de tot el món que inclou actualment, 700 corresponen a la demarcació de Girona.

Wikiartmap, en format wiki i sobre cartografia de Google, permet localitzar i consultar informació sobre l’art, la creació i el patrimoni històric i cultural situat a l’espai públic. També inclou informació sobre equipaments, esdeveniments i arxius documentals relacionats.

[HOME]

Back to top button