EmpresesServeis

Es convoquen els I Premis d’Enoturisme de Catalunya 2015

Fins el 31 de gener de 2015 està obert el termini de presentació de candidatures als I Premis d’Enoturisme de Catalunya 2015. Es tracten d’uns guardons creats per l’administració catalana.

La Taula d’Enoturisme, impulsada per la direcció general de Turisme, ha creat aquests premis amb l’objectiu de reconèixer les millors iniciatives que s’han posat en marxa a Catalunya en aquest àmbit. Després d’un any de treball de la Taula, aquesta és una de les iniciatives incloses en el programa Enoturisme Catalunya dotat amb 600.000 euros.

El programa vol situar el món del vi com un producte turístic de primer nivell i promocionar-lo en els mercats català i espanyol, així com al Regne Unit, Alemanya i Benelux. El pla inclou altres accions que ja s’han implementat com la senyalització a l’entrada de les Denominacions d’Origen (DO) vinícoles catalanes. També preveu organitzar la propera primavera la I Nit de l’Enoturisme.

Pel que fa als premis, hi ha categories de premis per a allotjaments, restaurants, art i cultura, experiències innovadores en cellers, experiències enoturístiques ofertes per agències de viatges i a les pràctiques sostenibles/responsables d’enoturisme.

Més informació: Bases del Premis

Articles relacionats

Back to top button