superior

FormacióOrganismes / Política turísticaReportatges

La secretaria d’Estat de Turisme l’encapçalarà una mallorquina

El Consell de Ministres ha escollit a Isabel Mª Oliver Sagreras com a nova Secretària d’Estat de Turisme en el ministeri que dirigeix ​​Reyes Maroto. Amb l’elecció d’una mallorquina, el nou govern de Pedro Sanchez intenta fer una picada d’ull al sector turístic balear.

Bel Oliver és llicenciada en Biologia per la Universitat de les Illes Balears. Funcionària del cos superior de l’Administració Autonòmica Balear ha exercit la seva carrera professional en les conselleries d’Agricultura i Pesca i a la de Comerç i Indústria. És diputada del Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB) i amb anterioritat havia estat vinculada a l’àmbit turístic en l’administració balear.

Els diferents governs de l’Estat han tendit a incorporar en les àrees de Turisme dels seus executius a persones procedents de dues de les destinacions turístiques insulars. Dos exemples: va passar amb Joan Mesquida, secretari d’Estat de Turisme amb Zapatero i més recent amb José Manuel Soria, ministre d’Indústria, Energia i Turisme amb Rajoy.

Articles relacionats

Back to top button