Ryanair no tanca la base de Girona

Els treballadors de la companyia aèria Ryanair que treballen a l’aeroport de Girona-Costa Brava han acceptat canviar les seves condicions laborals tal i com demanava l’empresa per evitar el tancament de la base el proper mes de gener.

Els treballadors passaran a ser contractats fixos discontinus amb nou mesos de feina i tres mesos a l’atur. Perden la seva condició de fixos i en altres casos la categoria quedarà rebaixada o fins i tot hauran perdut l’antiguitat. Ryanair ha notificat a la seva plantilla de l’aeroport gironí que manté la base en veure satisfet les seves exigències.

Bona part dels 164 treballadors de Ryanair de la base han acceptat canviar a la nova forma contractual davant del risc de quedar-se sense feina. El moviment ha estat suficient perquè la companyia segueixi amb els avions a l’aeroport de la Costa Brava a partir del 2020.

Ryanair deixarà una base estacional a l’aeroport de Girona Costa Brava, no serà permanent com fins ara. Mantindrà els avions principalment la temporada d’estiu i els retirarà a l’hivern

Com pot enfonsar Ryanair una destinació?

0 0 0