superior

Destinacions

Organitzen visites guiades per la Batalla de l’Ebre

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe) organitza, des de finals d’agost i fins a finals de novembre, visites guiades gratuïtes als llocs més emblemàtics de la Batalla de l’Ebre, coincidint amb el 70è aniversari del final de la Guerra Civil.

Els itineraris recorreran zones emblemàtiques de la batalla perquè els visitants puguin conèixer més de prop com van ser els últims dies d’una de les batalles més sagnants de la Guerra Civil.

Les rutes surten l’últim dissabte de cada mes des del municipi de Corbera d’Ebre i tinen una durada aproximada de quatre hores. Entre els escenaris visitables es troben: el poble vell de Corbera d’Ebre, el Memorial de les Camposines, l’espai històric de ‘Les Devees de la Fatarella’, el centre d’interpretació ‘Soldats a les trinxeres a Vilalba dels Arcs’, l’espai històric de la ‘Serra de Pàndols’, el centre d’interpretació ‘Les Veus del Front’, el refugi de la plaça de la ‘Font Gran de Benissanet’, l’espai històric dels ‘Barrancs’, el lloc de comandament de l’exèrcit franquista del Coll de Moro, el centre d’interpretació ‘Hospitals de Sang’, i el centre d’interpretació ‘115 dies a Corbera d’Ebre’./Ag EP

Back to top button